top of page

OM KNUT OCH FORMGIVARNA BAKOM

Stommen är 4 cm hög och får plats på en EU-pall. Möbeln Knut är helt utan skruv, beslag eller lim. Resultatet: en loungemöbel som erbjuder både vila och arbete.

Möbeln Knut
Knut - bakifrån
Knut - bensammanfogning

Stommen är 4 cm hög och får plats på en EU-pall. Helt utan skruv, beslag eller lim. Algot Brolin, Lovisa Espegren och Rebecka Moberg har trots detta skapat en stabil och säker möbel som tillåter dig att möblera precis som du vill, när du vill, var du vill. 

 

Loungekontoret Knut är konstruerad med noggrann precision i form av ett fackverk som gör den till en mycket enkel möbel att plocka isär och återvinna. Delarna är lätta att byta ut var för sig, vilket är en stor fördel eftersom olika ytor slits olika mycket. Färgen på dynorna kan även dem kombineras utifrån din egen fantasi för att matcha just ditt kontor.

Med rena och enkla material hittar den lätt sin plats.

 

Studenterna vill med denna möbel erbjuda både vila och arbete. Tack vare avsaknaden utan traditionella ben är den enkel att variera sin sittställning på, vilket är en förutsättning för bra ergonomi. 

 

Det föränderliga kontoret ser heller inte ut på samma sätt år efter år. Att då kunna gå från EU-pall till fullt möblerat kontor på ett par minuter är verkligen ett genidrag. 

MÖT FORMGIVARNA

Läs intervjuerna och lär känna de tre formgivarna bakom Knut.

bottom of page