LoggaRosa-01.png

Resultatet av hopsättning av biokomposit med olika material medelst värme och tryck.

press to zoom

Tester av olika sätt att foga materialet biokomposit med andra material genom att utesluta lim.

press to zoom

Användartester i tidigt stadium med flera enkla kartongmodeller.

press to zoom

Resultatet av hopsättning av biokomposit med olika material medelst värme och tryck.

press to zoom
1/6

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

Genom studier såg vi att separationen mellan jobb och fritid blir svårare när man jobbar hemifrån, och även att förvaring och avsedd arbetsyta innebär olika möjligheter och utmaningar för varje individ. Variationen av olika hemmakontor är lika många som individerna.

 

 

Därför skapades Shift: en unik add-on för hemmakontoret. Shift möjliggör att kunna skifta arbetsställning och arbetsställe under dagen på ett enkelt och effektivt sätt, och döljer arbetet vid dagens slut för att skingra tankarna på jobb. Skifta mellan jobb och fritid, och till en ny cirkulär produktionsteknik.

Shift berikar och ger en unik fördel på hemmakontorsmarknaden med sin avskalade nordiska design. Var en del av framtidens hemmakontor!

SHIFT.

På insidan finns ett utdragbart fackverk, där man smidigt kan förvara sitt mest essentiella arbetsmaterial som till exempel papper, pennor, laptop och laddare.

Ett handtag för enkel förflyttning.

Täckt i ett behagligt ylletyg.

 

Biokompositen har i den här prototypen främst använts som en armerande kärna för det omkringliggande ylletyget, för att ge stadga åt formen, men även i sitt råa format för att skapa visuell och taktil kontrast. Tekniken vi använt oss av gör det möjligt att kunna eliminera lim i produktionen och endast använda naturmaterial.

Övriga material:

Tyg av 100% ull.

KONCEPT

PROCESS

Sättet vi arbetar på har förändrats drastiskt under det senaste året. Man jobbar alltmer hemifrån med alla de utmaningar som det innebär. Nya krav, nya behov och nya möjligheter.

AvbrottShift.png
RadShift_Rityta%201_edited.png
IMG_2658.jpg

Erik Andersson

IMG_2656.jpg

Paulina Andersson

IMG_2653.jpg

Hugo Netinder