top of page

OM VINKEL-360 OCH FORMGIVAREN BAKOM

Vinkel-360 är ett flexibelt byggsystem som formges av användaren där bara fantasin sätter gränser. Möbeln sammanfogas med hjälp av skenor vilket gör att varken lim, skruv eller spik krävs för att hålla ihop möbeln.

Flexibla möbeln Vinkel-360
Flexibla möbeln Vinkel-360

Vinkel-360 är ett flexibelt byggsystem som formges av användaren där bara fantasin sätter gränser. Möbeln sammanfogas med hjälp av skenor vilket gör att varken lim skruv eller spik krävs för att hålla ihop möbeln.

 

Rosa Amaya har skapat ett koncept som ger användare möjligheten att själv uppfylla sina behov genom att bygga ihop den önskade möbeln som de behöver. Vinkel-360 byggs av stål vilket gör möbeln mycket slitstark och klarar många stötar utan att delar behöver bytas ut. Ifall någon av delarna i framtiden behöver ersättas så är det mycket enkelt att byta ut dessa då alla olika delar passar med varandra.

 

Sammanfogningsystemet består av olika kanaler placerade runt ett metallrör med olika längder och vinklar. Detta öppnar upp flertalet möjligheter och kombinationer för användaren att vara ytters kreativ med sitt skapande av sin önskade möbel. Möjligheterna är oändliga och även den mest oerfarna person kan åstadkomma stordåd genom några enkla klick.

MÖT FORMGIVAREN

Läs intervjun och lär känna formgivaren bakom Vinkel-360.

bottom of page